Prajituri Ron's cu bezea cu ciocolata fara gluten

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă prăjiturile Ron cu bezea cu ciocolată fără gluten. Această rețetă servește 40. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 80 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 26 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați ciocolată amăruie, sare, extract de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt Tort cu Chip de Ciocolată Banană și Glazură cu unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia , fără gluten, fără lactate, fără zahăr, salată chinezească de pui și biscuiți cu ghimbir - fără gluten, fără soia, vegan .
Instrucțiuni
Topiți cele 12 uncii de bucăți de ciocolată dulce-amăruie într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde sau peste un fierbător dublu care fierbe ușor.
Se lasa sa se raceasca dar nu sa se intareasca.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Tapetați trei foi de copt cu hârtie de copt.
Puneți sarea și oțetul (sau sucul de lămâie) într-un bol curat pentru un mixer cu stand. Utilizați un prosop de hârtie pentru a șterge orice grăsime posibilă. Folosiți prosopul de hârtie pentru a șterge și lamele accesoriului pentru tel. Nu clătiți. Această procedură va asigura că albușurile se vor bate la întregul lor potențial.
Bate albusurile spuma la viteza medie pana devine spuma, aproximativ 1 minut. Măriți viteza la mare. Adăugați încet zahărul într-un flux constant și continuați să bateți până se formează vârfuri tari, 4 până la 5 minute. (Borul poate fi răsturnat fără ca bezeaua să cadă.)
Adăugați o treime din bezea în ciocolata topită și amestecați bine pentru a se ușura. Îndoiți ușor, dar bine ciocolata topită în bezea, apoi adăugați restul de două uncii de ciocolată amăruie tocată și nucile.
Umpleți o pungă mare de plastic resigilabilă cu bezea și tăiați colțul de jos sau folosiți o pungă de patiserie. Tăiați bezeaua în rondele de 1 1/2 inch, la 2 inci una de cealaltă, pe foile de copt pregătite.
Dați imediat la cuptor și coaceți aproximativ 10 minute. Fursecurile vor dezvolta o crustă strălucitoare, dar vor rămâne lipicioase în interior.
Lăsați să se odihnească pe foile de copt timp de 10 minute înainte de a da pe un gratar pentru a se răci complet. Păstrați într-un recipient ermetic până la 2 zile.