Prajituri Flip-Flop
Prăjiturile Flip-Flop ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 1,08 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 610 calorii, 4 g de proteine și 25 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și luați unt, zahăr de cofetarie, roz și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 14%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Flip-Flop Cobbler, Flip Flop Cupcakes și Flip-Flop Hamwich.
Instrucțiuni
Aliniați un 13-in. x 9-in. tava de copt cu hartie cerata si unge hartia; pus deoparte. Pregătiți amestecul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Trasează modelul flip-flop pe hârtie cerată; elimina. Aranjați modelul peste tort; cu un cuțit ascuțit, tăiați. Întoarceți modelul și decupați un al doilea flip-flop. Aruncați resturi.
Transferați prăjiturile pe o masă acoperită pentru tort.
Pentru glazură, într-un castron mare, combinați zahărul de cofetă și pudra de bezea. În bolul unui mixer cu suport greu, combinați scurtarea, untul, laptele și vanilia. Bateți amestecul de zahăr.
Nuanță 1 cană de glazură roz; îngheț blaturi de prăjituri. Nuanță 1 cană de glazură în albastru; părțile înghețate ale prăjiturii. Introduceți capetele de lemn dulce în prăjituri pentru a forma curele de șlapi.
Nuanță 1/4 cană glazură galbenă. Folosind un vârf rotund nr. 4, treceți linii decorative deasupra pantofilor. Folosind un vârf de stea #17, țevi rozete acolo unde curelele se întâlnesc. Nuanță verde glazură rămasă. Folosind un vârf de frunză #352, țevi frunzele în jurul rozetelor.
Pentru a termina, apăsați butoanele de bomboane în părțile laterale ale prăjiturii; presara pe bord firimituri de biscuiti pentru a forma nisip. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Prajitura poate fi asociata cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.