Blinele de porumb cu Salsan este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 480 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați roșii prune, porumb urechi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Blinele de dovlecei cu Salsa de porumb de roșii, Blinele de porumb cu Salsa de avocado de roșii, și Prajituri de porumb cu Salsa picanta de dovlecel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună toate ingredientele salsa și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Sare
1
Tăiați boabele de porumb din urechi și răzuiți știuleții pentru a extrage sucul, apoi aruncați știuleții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Suc
2
Bateți împreună oul și laptele până se omogenizează și amestecați făina de porumb, făina și sarea. Se amestecă porumbul, inclusiv sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Suc
Porumb
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi aruncați 2 linguri de aluat fiecare pentru 4 biscuiți. Se prăjesc până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte și se scurg pe prosoape de hârtie. Face mai multe blinele în același mod, adăugând ulei după cum este necesar.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.