Prajituri de orez dulce: Fritelle di Riso

Prajituri de orez dulce: Fritelle di Riso
Fritters de orez dulce: Fritelle di Riso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 490 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fritters de rom și Ricotta: Fritelle di Ricottan e Rhum, Riso e lenticchie (orez și linte), și Torta di Riso e Zucchine (Crostata de orez și dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de dimensiuni medii, combinați laptele, jumătate de zahăr, un vârf de sare, untul și coaja de fructe. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, se adaugă orezul și se lasă să fiarbă la foc mediu până când orezul este aproape complet gătit și a absorbit complet laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se lasă amestecul de orez să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Când orezul s-a răcit, adăugați vinul, gălbenușurile de ou, bicarbonatul de sodiu, stafidele și făina și amestecați până se combină bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Într-o tigaie de dimensiuni medii, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați. Când uleiul clocotește, scoateți linguri individuale din amestecul de frittelle și adăugați la ulei. Prăjiți frittelle în loturi, având grijă să nu înghesuiți tigaia. Se prăjește fiecare lingură de aluat până se rumenesc ușor pe fiecare parte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se ia de pe foc și se lasă să se scurgă pe o linie de farfurie cu prosoape de hârtie. Dragați fiecare frittelle terminată prin zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Se presară cu puțină sare și zahăr pudră și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista