Prajituri cu somon

Prajituri cu somon
Prăjiturile cu somon necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,38 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine, 38 g de grăsimi și un total de 524 de calorii. Mergeți la magazin și cumpărați parmezan, ou, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 281 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cum să faceți chifteluțe sănătoase cu somon / prăjituri cu somon ( Paleo, fără gluten, întregi 30), torturi cu somon sau prăjituri cu somon Slammin' Southwestern și prăjituri cu somon Slammin' Southwestern sau prăjituri cu somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Încinge 1 lingură de grăsime de slănină rezervată într-o tigaie mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
3
Adăugați ceapa și gătiți până devine translucid. Se răcește puțin ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit6 Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
4
Amestecați slănina, ceapa, oul, maioneza, muștarul, zahărul și coaja de lămâie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
6 Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit6 Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
5
Adăugați somonul și cartofii, amestecând ușor după fiecare adăugare. Formați amestecul în 12 chifle mici. Într-un vas puțin adânc, combinați pesmetul, parmezanul și piperul, după gust. Ungeți chiftelele în topping-ul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
1-1/2 Kilograme De Cartofi, Curățați și Tăiați Cuburi1-1/2 Kilograme De Cartofi, Curățați și Tăiați Cuburi
SomonSomon
2/3 Cană Plus 2 Linguri De Apă, împărțite2/3 Cană Plus 2 Linguri De Apă, împărțite
6
Încălziți 1/4 de cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți prăjiturile cu somon în loturi până devin aurii, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
7
Adăugați mai mult ulei, după cum este necesar. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista