Prajitura de cafea cu rubarba-zara
Prajitura de cafea cu rubarbă și zară durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 9 și costă 47 de cenți per porție . O porție conține 232 de calorii , 4 g de proteine și 12 g de grăsimi . Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, unt, lapte de unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 28 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest mic dejun. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 23% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Prajitura cu zară cu mure și rubarbă , Prajitura cu zari cu lămâie și rubarbă , și Prajitura cu cafea cu rubarbă .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combina rubarba și 1/4 cană zahăr; pus deoparte.
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul rămas până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Se amestecă vanilia.
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; se adauga in amestecul smantana alternativ cu zara, batand bine dupa fiecare adaugare. Îndoiți în rubarbă.
Se toarnă într-un 9-in uns. tava patrata de copt.
Combinați zahărul brun și scorțișoara; se presara peste aluat.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Se serveste cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Vin De Porto, Moscato Dasti
Tortul de cafea funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Porto și Vinul de Porto. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de unt și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.