Prajitura Cu Migdale-Portocale
Prajitura cu migdale-portocale ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă servește 35 și costă 14 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr granulat, jardiniere măcinate migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tort De Burete Portocaliu Cu Cremă Bavareză Portocalie, Tort De Burete Cu Migdale Matchan, și Torta De Cielo (Cozonac Cu Migdale).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.bateți albușurile de ou într-un castron mic cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr granulat, bătând până devine rigid și strălucitor; pus deoparte.
Bateți gălbenușurile de ou și restul de 1/2 cană zahăr granulat într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie 10 min. sau până când este groasă și colorată cu lămâie.
Adăugați migdale, coajă de portocală și suc; bate 1 min. sau până se amestecă bine. Amestecați ușor făina de tort matzo și amidonul de cartofi.
Adăugați amestecul de albuș de ou; se amestecă ușor până se omogenizează bine.
Se întinde într-o tigaie cu tub de 10 inci fără grăsime.
Coaceți 50 min. până la 1 oră sau până la maro auriu. Inversați tortul pe grătar; se răcește complet în tigaie. Slăbiți tortul din tigaie; scoateți din tigaie pe placa de servire.
Se presară cu zahărul pudră.