Prajitura cu Migdale
Prajitura cu migdale ar putea fi doar reteta lacto ovo vegetariana pe care o cautati. Această rețetă servește 24. O porție conține 200 de calorii, 2 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, migdale, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Prajitura cu gustări cu caise și migdale, Prajitura cu visine și migdale și Prajitura cu banane și migdale.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate ouăle până se luminează și devin de culoare lămâie. Adăugați treptat 2 căni de zahăr, batând până se combină. Se amestecă untul, făina, sarea și extractul.
Se întinde într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Se presară migdale și zahărul rămas.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "