Ai nevoie de un desert lacto ovo vegetarian? Chiffon Fruitcake ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 69 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 286 de calorii, 6 g de proteine și 15 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar eu aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, făină, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 24%, ceea ce nu este atât de super. Încercați White Fruitcake: Nanna Jepson's Light Fruitcake, Fruktkaka (Swedish Fruitcake .... Not Like American Fruitcake) și Fruktkaka (Swedish Fruitcake .... Not Like American Fruitcake) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, zahăr, praf de copt, sare și scorțișoară. Într-un alt castron, bateți gălbenușurile, apa, uleiul, coaja de lămâie și vanilia; se adauga la ingredientele uscate si se bate pana se omogenizeaza bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Pere Bartlett Sau D'Anjou
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Intr-un alt castron se bat albusurile spuma si crema de tartru pana se formeaza varfuri moi; se pliază în aluat. Se amestecă cireșe, nuci pecan și fructe confiate cu făina rămasă; se pliază în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Amestec De Prăjitură/prăjituri Turtă Dulce
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Coacerea Buclelor De Ciocolată
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă într-un 10-in neuns. tigaie tub.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți la 325° timp de 55-60 de minute sau până când partea de sus se ridică înapoi când este ușor atins. Întoarceți imediat tigaia; se răcește complet. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți tortul din tavă și puneți-l pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pentru frișcă, într-un castron mic, bateți smântâna, zahărul, vanilia și scorțișoara până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura cu fructe. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "