Prăjitura cu ciocolată prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 16 porții cu 716 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 149 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prajitura Cu Ciocolata Prajita, Tort De Ciocolată Cu Smântână Adâncă, și Tort De Ciocolată Cu Smântână Adâncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: tigaie bundt de 10 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2
Se amestecă cereale, zahăr și scorțișoară. Împărțiți în mod egal între 2 plăci de plăcintă sau alte recipiente puțin adânci. Bateți ouăle cu apă într-o altă farfurie de plăcintă sau castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Cereale
Zahăr
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați tortul de lire în bucăți pătrate de mărimea mușcăturii. Apăsați fiecare pătrat în amestec de cereale și apăsați acoperirea în tort. Dip pătrat acoperit în spălare ou, apoi rola în al doilea recipient de amestec de cereale. Apăsați din nou acoperirea pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De Lire
Cereale
Rola
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
4
Congelați pătratele de tort acoperite pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată până la solid, 4 până la 6 ore. Prăjiți pătratele de tort acoperite congelate timp de 45 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Se presară cu zahăr pudră și se stropesc cu sirop de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Ciocolată
Zahăr Pudră
6
Se servește cu frișcă și o cireșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cireșe
7
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Ungeți și făinați o tigaie bundt de 10 inci. Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și cacao și lăsăm deoparte. Folosind un mixer electric, cremă împreună unt, scurtare și zahăr până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scurtarea
Unt
Pudră De Cacao
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
9
Adăugați ouă, câte 1 și amestecați bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
10
Adăugați făină și zară alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
11
Adăugați vanilie și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
12
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Coaceți timp de 1 oră și 45 de minute sau până când tortul este gata.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Scoateți din cuptor și lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute. Inversați pe placa de tort și serviți.