Pozole într-un aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 524 calorii, 58G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ardei ancho chile - tulpini, umăr de porc, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Pozole De Pui Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Pozole Verde, și Duminica Aragazului Lent: Pozole Vegetariene.
Instrucțiuni
1
Prăjiți chimenul într-o oală mică la foc mediu-mare până când este parfumat, având grijă să nu ardeți, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ardeii pasilla chile, ardeii ancho chile și ardeii guajillo chile în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Piper Guajillo
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a acoperi complet ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Așezați căței de usturoi, ceapa și roșiile deasupra ardeilor iute. Acoperiți oala cu un capac, reduceți focul la minim și fierbeți amestecul timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească.
6
Se toarnă amestecul răcit într-un blender; piure până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Puneți carnea de porc în fundul unui aragaz lent; condimentează generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
8
Adăugați frunzele de dafin în aragazul lent și turnați amestecul de ardei chile piure peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
9
Gatiti la foc mic timp de 8 pana la 9 ore sau peste noapte. Îndepărtați cât mai multă grăsime de la suprafață.
10
Scoateți carnea de porc pe o tăietură sau un bol și tocați cu două furculițe. Întoarceți carnea de porc mărunțită în aragazul lent și amestecați cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Combinați carnea de porc mărunțită cu sosul, bulionul de pui și hominy într-o oală mare la foc mediu; gatiti pana cand bulionul este fierbinte, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire