Poussins prăjite cu umplutură de grâu verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.55 pe portie. O porție conține 440 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de bulion de pui, coriandru măcinat, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Poussins prăjite cu umplutură de grâu verde, Resturi " paste de dovlecei (cu fasole verde cu usturoi și umplutură vegană de grâu integral), și Prăjită Poussins cu Sos de Rodie si Cartofi Rosti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați grâul într-un castron cu apă rece, îndepărtând orice resturi care plutesc la suprafață și schimbând apa de două ori, în total 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se scurge bine într-o sită.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Gătiți grâul, neacoperit, într - o oală de 3 până la 4 litri de apă clocotită sărată, amestecând și degresând ocazional, până când se înmoaie, 12 până la 15 minute; se scurge bine într-o sită și se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
În timp ce grâul fierbe, gătiți ceapa în ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Grâu
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați coriandru, ghimbir, scorțișoară, sare și piper; gatiti, amestecand, inca 1 minut; se amestecă în grâu scurs cu coacăze și nuci de pin. Se răcește complet umplutura, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Coacăze
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Grâu
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F. Clătiți poussins în interior și în exterior și uscați.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați gâturile dacă sunt atașate și aruncați-le.
3
Presărați sare și piper în interiorul și în exteriorul păsărilor, apoi umpleți fiecare cavitate a corpului cu 1/2 cană de umplutură. Lingura rămase umplutura într-un vas mic de copt și se acoperă cu folie, apoi se pune deoparte. Legați picioarele împreună cu sfoară și aranjați poussins, fără aglomerare, pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Ungeți untul topit cu generozitate peste poussins, rezervând restul pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Prăjiți poussins, ungând ocazional, până la auriu adânc, 30 până la 35 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 mm f și prăjiți până când un termometru introdus într-o coapsă (evitând osul) înregistrează 180 mm f, iar în umplutură, 165 mm f, cu aproximativ 10 până la 20 de minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Transferați poussins într-un platou, rezervând tigaia și acoperiți ușor cu folie. Reîncălziți umplutura rezervată în cuptor în timp ce faceți jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
1
Scoateți raftul din tigaie și înclinați tigaia astfel încât grăsimile și sucurile să se acumuleze într-un colț. Îndepărtați cu grijă aproape toată grăsimea. Se întinde pe 2 arzătoare; adăugați bulion și apă și deglazați tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se transferă într-o cratiță de 1 până la 2 litri și se fierbe până se reduce la aproximativ 1/2 cană, 3 minute. Se amestecă amestecul de amidon de porumb; se amestecă în sos și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați suc de lămâie; condimentați cu sare și piper după gust, apoi turnați jus printr-o sită cu ochiuri fine într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy Boat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Tăiați șirul și serviți poussins cu jus și umplutură suplimentară.