Poussins prăjite cu umplutură de grâu verde

Poussins prăjite cu umplutură de grâu verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.55 pe portie. O porție conține 440 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de bulion de pui, coriandru măcinat, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Poussins prăjite cu umplutură de grâu verde, Resturi " paste de dovlecei (cu fasole verde cu usturoi și umplutură vegană de grâu integral), și Prăjită Poussins cu Sos de Rodie si Cartofi Rosti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați grâul într-un castron cu apă rece, îndepărtând orice resturi care plutesc la suprafață și schimbând apa de două ori, în total 20 de minute.
Se scurge bine într-o sită.
Gătiți grâul, neacoperit, într - o oală de 3 până la 4 litri de apă clocotită sărată, amestecând și degresând ocazional, până când se înmoaie, 12 până la 15 minute; se scurge bine într-o sită și se transferă într-un castron.
În timp ce grâul fierbe, gătiți ceapa în ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Adăugați coriandru, ghimbir, scorțișoară, sare și piper; gatiti, amestecand, inca 1 minut; se amestecă în grâu scurs cu coacăze și nuci de pin. Se răcește complet umplutura, aproximativ 20 de minute.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F. Clătiți poussins în interior și în exterior și uscați.
Tăiați gâturile dacă sunt atașate și aruncați-le.
Presărați sare și piper în interiorul și în exteriorul păsărilor, apoi umpleți fiecare cavitate a corpului cu 1/2 cană de umplutură. Lingura rămase umplutura într-un vas mic de copt și se acoperă cu folie, apoi se pune deoparte. Legați picioarele împreună cu sfoară și aranjați poussins, fără aglomerare, pe raft în tigaie.
Ungeți untul topit cu generozitate peste poussins, rezervând restul pentru ungere.
Prăjiți poussins, ungând ocazional, până la auriu adânc, 30 până la 35 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 mm f și prăjiți până când un termometru introdus într-o coapsă (evitând osul) înregistrează 180 mm f, iar în umplutură, 165 mm f, cu aproximativ 10 până la 20 de minute în plus.
Transferați poussins într-un platou, rezervând tigaia și acoperiți ușor cu folie. Reîncălziți umplutura rezervată în cuptor în timp ce faceți jus.
Scoateți raftul din tigaie și înclinați tigaia astfel încât grăsimile și sucurile să se acumuleze într-un colț. Îndepărtați cu grijă aproape toată grăsimea. Se întinde pe 2 arzătoare; adăugați bulion și apă și deglazați tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Se transferă într-o cratiță de 1 până la 2 litri și se fierbe până se reduce la aproximativ 1/2 cană, 3 minute. Se amestecă amestecul de amidon de porumb; se amestecă în sos și se fierbe 1 minut.
Adăugați suc de lămâie; condimentați cu sare și piper după gust, apoi turnați jus printr-o sită cu ochiuri fine într-o barcă cu sos.
Tăiați șirul și serviți poussins cu jus și umplutură suplimentară.
* Disponibil la kalustyans.com.