Poussins prăjite cu umplutură de grâu verde

Poussins prăjite cu umplutură de grâu verde
Poussins prăjite cu umplutură de grâu verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.55 pe portie. O porție conține 440 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de bulion de pui, coriandru măcinat, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Poussins prăjite cu umplutură de grâu verde, Resturi " paste de dovlecei (cu fasole verde cu usturoi și umplutură vegană de grâu integral), și Prăjită Poussins cu Sos de Rodie si Cartofi Rosti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați grâul într-un castron cu apă rece, îndepărtând orice resturi care plutesc la suprafață și schimbând apa de două ori, în total 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GrâuGrâu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se scurge bine într-o sită.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Gătiți grâul, neacoperit, într - o oală de 3 până la 4 litri de apă clocotită sărată, amestecând și degresând ocazional, până când se înmoaie, 12 până la 15 minute; se scurge bine într-o sită și se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GrâuGrâu
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
În timp ce grâul fierbe, gătiți ceapa în ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
GrâuGrâu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați coriandru, ghimbir, scorțișoară, sare și piper; gatiti, amestecand, inca 1 minut; se amestecă în grâu scurs cu coacăze și nuci de pin. Se răcește complet umplutura, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Hârtie De OrezHârtie De Orez
CoacăzeCoacăze
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
GrâuGrâu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F. Clătiți poussins în interior și în exterior și uscați.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați gâturile dacă sunt atașate și aruncați-le.
3
Presărați sare și piper în interiorul și în exteriorul păsărilor, apoi umpleți fiecare cavitate a corpului cu 1/2 cană de umplutură. Lingura rămase umplutura într-un vas mic de copt și se acoperă cu folie, apoi se pune deoparte. Legați picioarele împreună cu sfoară și aranjați poussins, fără aglomerare, pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Ungeți untul topit cu generozitate peste poussins, rezervând restul pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Prăjiți poussins, ungând ocazional, până la auriu adânc, 30 până la 35 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 mm f și prăjiți până când un termometru introdus într-o coapsă (evitând osul) înregistrează 180 mm f, iar în umplutură, 165 mm f, cu aproximativ 10 până la 20 de minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați poussins într-un platou, rezervând tigaia și acoperiți ușor cu folie. Reîncălziți umplutura rezervată în cuptor în timp ce faceți jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Scoateți raftul din tigaie și înclinați tigaia astfel încât grăsimile și sucurile să se acumuleze într-un colț. Îndepărtați cu grijă aproape toată grăsimea. Se întinde pe 2 arzătoare; adăugați bulion și apă și deglazați tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se transferă într-o cratiță de 1 până la 2 litri și se fierbe până se reduce la aproximativ 1/2 cană, 3 minute. Se amestecă amestecul de amidon de porumb; se amestecă în sos și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați suc de lămâie; condimentați cu sare și piper după gust, apoi turnați jus printr-o sită cu ochiuri fine într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Tăiați șirul și serviți poussins cu jus și umplutură suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
* Disponibil la kalustyans.com.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista