Poussin libanez cu pilaf de vinete condimentat

Poussin libanez cu pilaf de vinete condimentat
Rețeta Poussin libanez cu pilaf de vinete condimentat ar putea satisface pofta ta de Est mijlocie în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 543 calorii. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo servește 2 și costă $3.09 pe portie. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de ienibahar, ulei de măsline, poussin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 212 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este mare. Rețete similare sunt Vinete Liban (Vinete Libaneze), Pilaf De Orez Libanez, și Pilaf De Orez Libanez.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Aruncați vinetele în 1 lingură de ulei până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se toarnă într-o cutie mare de prăjire, apoi se împinge pe părțile laterale ale cutiei pentru a face un spațiu pentru poussins. Frecați puțin ulei pe pielea poussins, presărați cu ciuperci de ienibahar, sare și mult piper negru, puneți o frunză de dafin în fiecare pasăre, apoi prăjiți timp de 35 de minute. (Lăsați să gătească aproximativ 10 minute înainte de a începe pilaful, astfel încât să fie gata în același timp.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Pentru a face pilaful, încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie medie și prăjiți ceapa timp de 5-8 minute până devine aurie. Sfat în orez și nuci de pin, amestecați aproximativ 1 min, apoi adăugați condimentele, inclusiv condimentul tsp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se toarnă bulionul, se amestecă coacăzele, apoi se acoperă tigaia și se fierbe timp de 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți capacul de pe tigaie, adăugați Roșia, menta și mărarul, apoi acoperiți și gătiți încă 2-3 minute până când bulionul a fost absorbit și orezul este fraged. Puneți deoparte, acoperit, pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
MărarMărar
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Între timp, odată ce poussins au avut 35 de minute, stropiți melasa de rodie peste ele și readuceți-le la cuptor încă 10 minute până când acestea și vinetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Puneți poussins deoparte pentru a se odihni câteva minute în timp ce aruncați vinetele în pilaf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
9
Serviți poussins întregi sau porții și serviți deasupra pilafului. Se împrăștie cu mărarul și frunzele de mentă și se presară cu puțin sumac, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
SumacSumac
MărarMărar
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista