Poulet Basquaise este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1327 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper și sare, ardei, orez cu granulație lungă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Poulet Basquaise (tocană de pui cu ardei și roșii), Ton Basquaise, și Sparanghel Și Halibut Basquaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți aripile din pui, tăiați puiul în 4 bucăți, 2 picioare și 2 jumătăți de sâni. Uscați bine carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2
Puneți 1/4 cană de ulei de măsline într - o tigaie pe foc, adăugați pielea de pui în jos și rumeniți pe ambele părți. Rumeniți bucățile de cârnați pe toate părțile într - o tigaie separată puneți 2 linguri de ulei de măsline-adăugați usturoiul și apoi capsiculul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 2 roșii și lăsați legumele să transpire împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Adăugați ciupercile la pui și cârnați. Se umezește cu 1/2 cană de vin alb uscat și apoi se adaugă amestecul de legume. Simmer 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5
Scoateți bucățile de pui într-un vas de servire încălzit și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
6
Adăugați 2 roșii în sos. Ridicați căldura sub tigaie, aduceți la fierbere și reduceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați pătrunjelul și 1/4 cană de vin alb. Reduceți timp de 2 minute. Înveliți puiul cu jumătate din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Așezați orezul fiert pe un vas separat, faceți o fântână în centru și umpleți cu restul de sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper