Potârniche sub ulei cu salată de sparanghel
Potârniche sub ulei cu salata de sparanghel este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 1146 calorii, 165g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $13.84 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de potârniche, suc de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 de ore. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Potârniche cu vin și scorțișoară, Potârniche într-o plăcintă de pere, și Potârniche cu orez sălbatic.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Puneți potârniche în apă și fierbeți ușor până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Îndepărtați cu grijă și lăsați să se răcească.
Scoateți picioarele din carcasă și uscați bine.
Așezați într-un vas de copt superficial.
Scoateți sânii din carcasă cu prima articulație a aripii încă atașată. Uscați bine cu un prosop și puneți-l într-un vas cu picioarele. (Faceți stoc din oase și lichid de gătit).
Se toarnă oțet peste bucățile de sân și picior și se adaugă semințe de fenicul și usturoi.
Se pune la frigider 1 oră.
Scoateți bucățile de sân și picior din frigider și îndepărtați bucățile din oțet. Se usucă și se aranjează liber într-un borcan mare de prăjituri clare. Se acoperă cu ulei de măsline și se dă la frigider 2 zile. (Vor rămâne păstrate în acest fel timp de 2 luni). Pentru a servi, îndepărtați 4 sâni și 4 picioare și încălziți la temperatura camerei. Albiți și reîmprospătați sparanghelul și aruncați cu 4 linguri ulei de măsline extra virgin și suc și coajă de lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se servește la temperatura camerei.