Potpies de Cod cu cruste de biscuiți de mărar

Potpies de Cod cu cruste de biscuiți de mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Potpies de Cod cu cruste de biscuiți de mărar. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 518 calorii, 32g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați prazul, sarea, mărarul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biscuiți-topped Potpies de pui, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Spălați prazul într-un castron cu apă, apoi ridicați-l și scurgeți-l bine. Gatiti prazul, morcovul si telina in unt intr - o cratita grea de 2 pana la 3 litri la foc moderat, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MorcovMorcov
țelinățelină
ApăApă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați făină și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă laptele, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Aduceți sosul la fierbere, amestecând, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, 4 minute. (Sosul va fi gros.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
SareSare
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron. Se amestecă în cuburi de unt cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă laptele și mărarul cu o furculiță până când amestecul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MărarMărar
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
2
Adunați aluatul într-o bilă, apoi întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați de 2 sau 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Rolați cu un știft de rulare cu făină într-un pătrat de 8 inci (1/2 inch grosime), apoi tăiați 4 biscuiți folosind tăietorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
1
Presărați codul cu restul de 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Aduceți sosul la foc mic și amestecați peștele, apoi împărțiți-l între ramekins. Acoperiți fiecare ramekin cu un biscuit, apoi periați biscuiții cu unt topit. Aranjați ramekins într-o tigaie superficială și coaceți până când sosul clocotește și biscuiții sunt aurii, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
PiperPiper
SosSos
PeștePește
SareSare
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
* Disponibil la Bridge Kitchenware (800-274-3435).
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista