Pot-Au-Feu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $6.71 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 1027 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cozi de bou, sare și piper kosher, oase de vițel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Paste De Dovlecei Cu O Oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 5 ingrediente și 8 căni de apă la foc mic într-o cratiță mediela foc mediu, amestecând până când zahărul și sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
2
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească pentrutemperatura camerei.
3
Puneți piept și scurtcutii într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se toarnă saramurăpentru a acoperi complet. Acoperiți și răciți pentrucel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
5
Scoateți carnea; clătiți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
1
Așezați primele 6 ingrediente în centrul unui triplustrat de pânză de brânză. Adunați marginile; legați cu sfoară de bucătărie pentru a forma un pachet pentru buchet garni. Înfășurați oasele măduvei înfață de brânză; legați într-un mănunchi cu sfoară.Dacă doriți, legați cozile de bou cu sfoară în jurul circumferinței pentru a împiedica carnea să cadă din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Oase De Măduvă
Oxtail
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Apa Suplimentara
2
Așezați piept, coaste scurte,Garni de buchet, oase de măduvă, cozi de bou, oase de vită, oase de vită, piept de vițel,2 morcovi tocați, țelină și ceapă într-o oală grea foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Oase De Măduvă
OS De Vită
Coaste Scurte De Vită
Morcov
Oxtail
țelină
Ceapă
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați apă pentru a acoperi carnea (aproximativ 7 litri). Aduceți la fierbere, îndepărtând orice gunoi și grăsime care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți,degresând ocazional, până când coastele scurte sunt delicate, 2-2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Apă
Carne
4
Transferați coaste scurte într-un vas de copt de 13x9x2"; adăugați 4 căni de bulion din oală și cort cu folie pentru a menține carnea caldă și umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Bulion
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați cârnați în oală; continuați să fierbeți până când cârnații sunt fierți și resturile de carne sunt fragede, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați cârnați, piept, cozi de bou și oase de mărunțel pentru a mânca cu coaste scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Oxtail
Cârnați
7
Așezați o strecurătoare mare peste un alt vas mare; strecurați bulionul, aruncând resturile de carne, oase și alte solide în strecurătoare.(Ar trebui să aveți aproximativ 10 căni de bulion.) Întoarceți bulionul la fierbere; adăugați rutabagas,varză, cartofi și bucăți de morcovi de 2".Se fierbe până când legumele sunt fragede, dar numushy, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Cartofi
Varză
Morcov
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
1
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a face salsaverde. Se condimentează cu sare și piper; setaside. Se amestecă CR și FRA și hrean inanother castron mic; se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Creme Fraiche
Hrean
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Transferați legumele într-un platou. Tăiați subțire pieptul împotriva bobului; tăiați cârnații în bucăți de 2". Întoarceți carnea în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Boabe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se condimentează bulionul în oală pentru a gusta cu sareși piper; împărțiți între boluri. (Reservebroth din carne pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Servemeats și legume cu salsa verde, hrean CR fra fra fra FRA, și bothmustards în boluri mici, alături.