Pot-Au-Feu

Pot-Au-Feu
Pot-Au-Feu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $6.71 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 1027 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cozi de bou, sare și piper kosher, oase de vițel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Paste De Dovlecei Cu O Oală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 5 ingrediente și 8 căni de apă la foc mic într-o cratiță mediela foc mediu, amestecând până când zahărul și sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
2
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească pentrutemperatura camerei.
3
Puneți piept și scurtcutii într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se toarnă saramurăpentru a acoperi complet. Acoperiți și răciți pentrucel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
5
Scoateți carnea; clătiți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
1
Așezați primele 6 ingrediente în centrul unui triplustrat de pânză de brânză. Adunați marginile; legați cu sfoară de bucătărie pentru a forma un pachet pentru buchet garni. Înfășurați oasele măduvei înfață de brânză; legați într-un mănunchi cu sfoară.Dacă doriți, legați cozile de bou cu sfoară în jurul circumferinței pentru a împiedica carnea să cadă din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Oase De MăduvăOase De Măduvă
OxtailOxtail
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Așezați piept, coaste scurte,Garni de buchet, oase de măduvă, cozi de bou, oase de vită, oase de vită, piept de vițel,2 morcovi tocați, țelină și ceapă într-o oală grea foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Oase De MăduvăOase De Măduvă
OS De VităOS De Vită
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
MorcovMorcov
OxtailOxtail
țelinățelină
CeapăCeapă
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați apă pentru a acoperi carnea (aproximativ 7 litri). Aduceți la fierbere, îndepărtând orice gunoi și grăsime care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți,degresând ocazional, până când coastele scurte sunt delicate, 2-2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
ApăApă
CarneCarne
4
Transferați coaste scurte într-un vas de copt de 13x9x2"; adăugați 4 căni de bulion din oală și cort cu folie pentru a menține carnea caldă și umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
BulionBulion
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați cârnați în oală; continuați să fierbeți până când cârnații sunt fierți și resturile de carne sunt fragede, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați cârnați, piept, cozi de bou și oase de mărunțel pentru a mânca cu coaste scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
OxtailOxtail
CârnațiCârnați
7
Așezați o strecurătoare mare peste un alt vas mare; strecurați bulionul, aruncând resturile de carne, oase și alte solide în strecurătoare.(Ar trebui să aveți aproximativ 10 căni de bulion.) Întoarceți bulionul la fierbere; adăugați rutabagas,varză, cartofi și bucăți de morcovi de 2".Se fierbe până când legumele sunt fragede, dar numushy, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
CartofiCartofi
VarzăVarză
MorcovMorcov
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
1
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a face salsaverde. Se condimentează cu sare și piper; setaside. Se amestecă CR și FRA și hrean inanother castron mic; se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Creme FraicheCreme Fraiche
HreanHrean
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați legumele într-un platou. Tăiați subțire pieptul împotriva bobului; tăiați cârnații în bucăți de 2". Întoarceți carnea în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BoabeBoabe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se condimentează bulionul în oală pentru a gusta cu sareși piper; împărțiți între boluri. (Reservebroth din carne pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Servemeats și legume cu salsa verde, hrean CR fra fra fra FRA, și bothmustards în boluri mici, alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
HreanHrean
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Servicu pâine de țară prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De țarăPâine De țară

Ingrediente

454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartofi pentru copiicartofi pentru copii34 4 " bucăți coaste scurte de vită cu OS907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOoase de vităoase de vită907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpiept de vităpiept de vită1Oreos dublu umplutboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi8creveți și cu venePâine de țară feliată prăjităPâine de țară feliată prăjită454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmorcovi mari (aproximativ, curățați (2 tocați, 3 tăiați în bucăți de 2morcovi mari (aproximativ, curățați (2 tocați, 3 tăiați în bucăți de 2")2tulpini de țelină, tocatetulpini de țelină, tocate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCR ing. ing. ing. ing. ingCR ing. ing. ing. ing. ing8creveți și cu veneMuștar DijonMuștar Dijon591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel cu frunze plate tocate măruntpătrunjel cu frunze plate tocate mărunt3frunze de dafin proaspete (sau 1 uscate)frunze de dafin proaspete (sau 1 uscate)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarpagic proaspăt tocat măruntarpagic proaspăt tocat mărunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiltarhon proaspăt tocat fintarhon proaspăt tocat fin1capusturoi, înjumătățit transversalusturoi, înjumătățit transversal454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcârnați de usturoicârnați de usturoi2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyhrean alb preparat, scurshrean alb preparat, scurs1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat32 2 " -3 " oase lungi de măduvă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1ceapă, cantonatăceapă, cantonată907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOoxtailsoxtails454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOrutabagas (aproximativ, decojite, tăiate în penerutabagas (aproximativ, decojite, tăiate în pene454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcap mic de varză savoy (aproximativ, înjumătățitcap mic de varză savoy (aproximativ, înjumătățit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie10crenguțe2 cesti catei de usturoi2 cesti catei de usturoi454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOoase de vițeloase de vițel8creveți și cu veneMuștar din cereale integraleMuștar din cereale integrale
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista