Pot-Au-Feu

Pot-Au-Feu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pot-Au-Feu. Această rețetă face 8 porții cu 1116 calorii, 82G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $7.53 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, muștar dijon, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și O Oală Fajita Paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 5 ingrediente și 8 căni de apă la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească la temperatura camerei.
3
Așezați pieptul și coastele scurte într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se toarnă saramură pentru a acoperi complet. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Scoateți carnea; clătiți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Așezați primele 6 ingrediente în centrul unui strat triplu de pânză de brânză. Adunați marginile; legați cu sfoară de bucătărie pentru a forma un pachet pentru buchet garni. Înfășurați oasele măduvei în pânză de brânză; legați într-un pachet cu sfoară. Dacă doriți, legați cozile de bou cu sfoară în jurul circumferinței pentru a împiedica carnea să cadă de pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Oase De MăduvăOase De Măduvă
OxtailOxtail
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Așezați piept, coaste scurte, Garni de buchet, oase de măduvă, cozi de bou, oase de vită, oase de vițel, piept de vițel, 2 morcovi tocați, țelină și ceapă într-o oală grea foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Oase De MăduvăOase De Măduvă
OS De VițelOS De Vițel
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OxtailOxtail
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați apă pentru a acoperi carnea (aproximativ 7 litri). Aduceți la fierbere, îndepărtând orice gunoi și grăsime care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți, degresând ocazional, până când coastele scurte sunt fragede, 2-2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați coaste scurte într-un vas de copt de 13x9x2"; adăugați 4 căni de bulion din oală și cort cu folie pentru a menține carnea caldă și umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați cârnați în oală; continuați să fierbeți până când cârnații sunt fierți și carnea rămasă este fragedă, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Transferați cârnați, piept, cozi de bou și oase de măduvă în farfurie cu coaste scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De MăduvăOase De Măduvă
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
OxtailOxtail
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
7
Așezați o strecurătoare mare peste o altă oală mare; strecurați bulionul, aruncând carnea rămasă, oasele și alte solide în strecurătoare. (Ar trebui să aveți aproximativ 10 căni de bulion.) Întoarceți bulionul la fierbere; adăugați rutabagas, varză, cartofi și bucăți de morcovi de 2". Fierbeți până când legumele sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a face salsa verde. Se condimentează cu sare și piper; pus deoparte. Se amestecă crme frache și hreanul într-un alt castron mic; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați legumele într-un platou. Tăiați subțire pieptul împotriva bobului; tăiați cârnații în bucăți de 2". Întoarceți carnea în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Condimentează bulionul în oală după gust cu sare și piper; împărțiți între boluri. (Rezervați bulion din carne pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Serviți carne și legume cu salsa verde, hrean crme frache și ambele muștar în boluri mici alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se servește cu pâine de țară prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De țarăPâine De țară

Ingrediente

4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi pentru copiicartofi pentru copii34 4 " bucăți coaste scurte de vită cu OS9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.oase de vităoase de vită9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.piept de vităpiept de vită1Oreos dublu umplutboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi8creveți și cu venePâine de țară feliată prăjităPâine de țară feliată prăjită4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.morcovi mari (aproximativ, curățați (2 tocați, 3 tăiați în bucăți de 2morcovi mari (aproximativ, curățați (2 tocați, 3 tăiați în bucăți de 2")2tulpini de țelină, tocatetulpini de țelină, tocate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCR ing. ing. ing. ing. ingCR ing. ing. ing. ing. ing8creveți și cu veneMuștar DijonMuștar Dijon591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel cu frunze plate tocate măruntpătrunjel cu frunze plate tocate mărunt10crenguțepătrunjel cu frunze platepătrunjel cu frunze plate2frunze de dafin proaspete (sau 1 uscate)frunze de dafin proaspete (sau 1 uscate)3frunze de dafin proaspete (sau 1 uscate)frunze de dafin proaspete (sau 1 uscate)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarpagic proaspăt tocat măruntarpagic proaspăt tocat mărunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiltarhon proaspăt tocat fintarhon proaspăt tocat fin1capusturoi, înjumătățit transversalusturoi, înjumătățit transversal4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cârnați de usturoicârnați de usturoi2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmhrean alb preparat, scurshrean alb preparat, scurs1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat32 2 " -3 " oase lungi de măduvă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1ceapă, cantonatăceapă, cantonată9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.oxtailsoxtails4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.rutabagas (aproximativ, decojite, tăiate în penerutabagas (aproximativ, decojite, tăiate în pene4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cap mic de varză savoy (aproximativ, înjumătățitcap mic de varză savoy (aproximativ, înjumătățit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional10crenguțe1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.vițel de sânvițel de sân4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.oase de vițeloase de vițel8creveți și cu veneMuștar din cereale integraleMuștar din cereale integrale
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista