Posole Lasagna Mexicană
Lasagna mexicană Posole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1163 calorii, 53G de proteine, și 82G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ardei serrano, usturoi, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 212 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Posole Lasagna Mexicană, Noua Posolă Mexicană, și Posole De Fructe De Mare Mexicane.
Instrucțiuni
Așezați raftul în cuptor în mijlocul cuptorului și încălziți broilerul sau puneți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei, într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc și sfărâmați-o pe măsură ce se rumeneste. În timp ce carnea de porc se rumeneste, condimentează carnea cu chimen, coriandru și sare și piper. Odată rumenit uniform, amestecați hominy și reduceți focul la foc mic.
În timp ce carnea gătește încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o oală cu sos, adăugați ceapă, usturoi și ardei, condimentați cu sare și piper și sotati până se înmoaie 5 până la 6 minute.
Așezați tomatillos și coriandru sau pătrunjel în robotul de bucătărie și procesați până aproape neted.
Se toarnă în amestecul de ceapă și usturoi și se fierbe la foc mic, încă 5 până la 6 minute. Înlocuiți vasul procesorului. Puneți și scoateți carnea de avocado în procesor, adăugați coaja de tei și sucul.
Adăugați mierea, piureul până se omogenizează și condimentați cu puțină sare. Se amestecă amestecul de avocado în sosul verde și se ia de pe foc.
Char toate tortilla peste o flacără deschisă sau în tigaie fierbinte uscată.
Într-un vas de copt sos strat, tortilla, carne, brânză, tortilla, sos, carne, brânză, etc. Se încheie cu un strat de tortilla, sos și în final brânză.
Așezați vasul de copt în cuptor și coaceți timp de 4 până la 5 minute până când se rumenesc și brânza. Treceți smântână la masă.