Ușor de porc Posole este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 289 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ardei serrano, ulei de canolan, suc de lime și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare sunt Posole De Porc Ușor, Posole De Porc, și Posole De Porc.
Instrucțiuni
1
Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
2
Încălziți uleiul într-o oală la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati carnea de porc in ulei fierbinte pana se rumeneste, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Transferați carnea de porc pe o farfurie și întoarceți oala la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti si amestecati ceapa si 2 linguri de apa in oala fierbinte pana cand apa s-a evaporat si ceapa este moale si maro auriu, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați usturoiul, ardeii serrano, chimenul și coriandrul; gătiți și amestecați până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Coriandru
Usturoi
Chimen
6
Se amestecă 2 căni de apă, bulion de pui și roșii în amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Tomate
Ceapă
Apă
7
Bateți făina de porumb și aduceți la foc mic la foc mare, amestecând des; adăugați mămăligă, carne de porc, sare și piper după gust. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale și amestecul de hominy se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă cilantro și sucul de lămâie.