Posole cu slănină
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Posole cu slănină ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 125 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină cărnoasă, cum ar fi pădure, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Posol, Cer Mare Posole, și Posol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți posolul într-o sită sub apă curentă rece, apoi înmuiați într-un castron cu apă rece pentru a acoperi cu 1 inch, răcit, 8 până la 24 de ore.
Scurgeți și clătiți posolul înmuiat sub apă curentă rece, apoi transferați într-o oală de 6 litri.
Adăugați 4 litri de apă, slănină, usturoi, ceapă și oregano (nu adăugați sare) și fierbeți ușor, neacoperit, la foc mic până când posolul a înflorit (se deschide) și lichidul abia acoperă posolul, 3 până la 3 1/2 ore. Aruncați căței de usturoi și crenguțe de oregano, apoi amestecați sare și fierbeți încă 5 până la 10 minute.
* Disponibil la piețele Latino și prin comandă prin poștă de la bucătărie/piață (888-468-4433).