Porumbel (sau Cornish vânat găină) supa: Sopa Coada
Porumbel (sau Cornish joc găină) supa: Sopa Coada ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 1982 calorii, 135g de proteine, și 128g de grăsime fiecare. Pentru $6.93 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, tulpini de pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este perfect pentru Toamna. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Sancocho o Sopa de Guand (porumbel mazăre supă columbiană), Cornish Supa De Găină Joc, și Cornish Supa De Găină Joc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, suficient de mare pentru a ține toate bucățile de porumbel în 1 strat, încălziți 2 linguri de unt la foc mediu-mare până când spumează și dispare și adăugați ceapa, țelina și morcovul. Gatiti la foc mediu-mare pana cand legumele sunt moi si rumenite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Căpșuni La Picior
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați bucățile de porumbel și gătiți la foc mare până când carnea se rumeneste frumos, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă vinul. Gatiti la foc mare pana cand vinul se evapora complet, apoi adaugati putin din bulionul de pui si gatiti la foc mediu-mare. Între timp, întindeți feliile de pâine cu restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Căpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți bucățile de porumbel din oală și îndepărtați toate oasele. Tăiați carnea și adăugați ficatul rezervat și 1 litru de bulion. Înmuiați 2 felii de pâine în bulion și așezați-le de-a lungul fundului unei caserole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se presară cu o parte din brânză și se adaugă o parte din amestecul de carne, ficat și stoc. Repetați cu pâinea rămasă, câte 2 felii, brânză și amestec de carne. Stratul superior trebuie să fie brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Ficat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Introduceți caserola la cuptor și gătiți timp de aproximativ 1 oră, adăugând 1/4 cană din bulionul de pui rămas la fiecare 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Serviți în boluri cu brânză suplimentară rasă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
10
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
11
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Puneți puiul în oală și adăugați 6 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire