Porumbel de lemn prăjit pe pâine prăjită
Porumbel de lemn prăjit pe pâine prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 474 calorii. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ierburi, pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon Prăjit Din Lemn Glazurat Cu Miere, Mere Prăjite Cu Lemn Cu Caramel De Scorțișoară Ars, și Plăcintă Cu Porumbei.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Condimentați porumbeii cu generozitate, umpleți cavitățile cu aproape toate ierburile și așezați un cățel de usturoi în fiecare pasăre.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie superficială rezistentă la cuptor și petreceți 5 minute rumenind porumbeii pe toate părțile.
Scoateți porumbeii și prăjiți pâinea pe o parte până când este crocantă și aurie, adăugând mai mult unt în tigaie, dacă aveți nevoie.Întoarceți pâinea și așezați un porumbel pe fiecare felie de pâine. Împrăștiați ierburile rămase și usturoiul în tigaie și turnați peste vin.
Puneți tigaia în cuptor timp de 20 de minute, apoi scoateți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Serviți porumbelul direct din tigaie cu pâinea.