Porumb Salsa Cu Brânză
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Porumbul salsa cu brânză ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 77 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză cheddar, salsa groasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 31%. Rețete similare sunt Orez salsa cu brânză cu dovlecei și porumb, Prăjituri de porumb cu brânză cu Salsa picantă de Avocado, și Quesadillas de dovlecei cu brânză cu Salsan de roșii de moștenire și cremă de porumb.
Instrucțiuni
Gatiti porumbul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea; scurgeți și puneți într-un castron mic.
Adăugați brânză, salsa și sare; aruncați ușor.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru scufundarea sosului. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.