Porumb prăjit cu maioneză Chipotle
Porumbul prăjit cu maioneză Chipotle necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.21 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 225 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de maioneză, porumb de urechi, pene de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de super. Încercați Maioneză Chipotle Cu Usturoi Prăjit, Sandwich picant de creveți prăjiți cu maioneză de avocado Chipotle, și Supă De Porumb Prăjită Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați porumb într - o oală de 6 până la 8 litri de apă clocotită. Întoarceți apa la fierbere, apoi acoperiți și scoateți-o de pe foc.
Lăsați să stea 10 minute.
Transferați porumbul cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Amestecați maioneza și ardeii iute într-un castron mic.
Încălziți tigaia la foc moderat până când este fierbinte, apoi prăjiți porumbul în 2 loturi, rotind ocazional cu clești, până se înnegrește în pete, aproximativ 5 minute pe lot.
Tăiați porumbul transversal în secțiuni de 2 inci cu un cuțit ascuțit și serviți cu maioneză și pene de var.