Porumb la grătar cu unt de ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul la grătar cu unt de plante. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 202 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ierburi fragede, piper cayenne, porumb urechi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb la grătar pe Știulet cu unt de ierburi, Porumb la grătar cu parmezan-unt de ierburi, și Porumb la grătar cu unt de ierburi și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare.
Amestecați untul, ierburile, sarea, piperul și un vârf de piper cayenne într-un castron mic. Pune deoparte untul de ierburi.
Ungeți porumbul cu ulei și grătar, întorcându-l des, până când este fraged și carbonizat în pete, 5-8 minute.
Transferați porumbul într-un platou sau castron mare și întindeți-l cu unt de plante rezervat, împărțind uniform.
Faceți înainte: untul de ierburi se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Se aduce la temperatura camerei înainte de a se întinde peste spice de porumb la grătar.