Porumb la grătar cu răspândire Chile-Lime

Porumb la grătar cu răspândire Chile-Lime
Porumbul la grătar cu răspândire Chile-Lime ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 181 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pudră de chili, porumb de urechi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb la grătar pe Știulet cu Chile și var, Chile Lime porumb la grătar pe știulete, și Chile-lime Grilled Corn (și un cadou) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția porumbului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
2
Îndepărtați cojile exterioare mari din fiecare spic de porumb; trageți ușor înapoi cojile interioare și îndepărtați mătasea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
3
Întindeți fiecare spic de porumb cu aproximativ 2 lingurițe de amestec de unt; rezervați amestecul de unt rămas. Trageți cojile peste urechi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Puneți porumbul pe grătar. Gatiti neacoperit la foc mediu 10-15 minute, rotind frecvent, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Lăsați să stea 5 minute.
6
Serviți porumbul cu amestecul de unt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PorumbPorumb
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista