Porumb la grătar cu răspândire Chile-Lime

Porumbul la grătar cu răspândire Chile-Lime ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 181 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pudră de chili, porumb de urechi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb la grătar pe Știulet cu Chile și var, Chile Lime porumb la grătar pe știulete, și Chile-lime Grilled Corn (și un cadou) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția porumbului.
Îndepărtați cojile exterioare mari din fiecare spic de porumb; trageți ușor înapoi cojile interioare și îndepărtați mătasea.
Întindeți fiecare spic de porumb cu aproximativ 2 lingurițe de amestec de unt; rezervați amestecul de unt rămas. Trageți cojile peste urechi.
Puneți porumbul pe grătar. Gatiti neacoperit la foc mediu 10-15 minute, rotind frecvent, pana se inmoaie.
Serviți porumbul cu amestecul de unt rămas.