Porumb la grătar cu miere-unt Ancho Chile

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Porumb la grătar cu miere-untul Ancho Chile ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, pudră de usturoi, spice de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cilantro, miere și unt de Chile pentru porumb la grătar, Cartofi dulci cu unt Ancho Chile, și Picior de miel la grătar cu marinată Ancho Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește 2 linguri de unt în abilitate micăpeste foc mediu-mic.
Adăugați pulbere de chile și chimen; se amestecă 10 secunde.
Transferați lavas mediu; se amestecă miere și se răcește.
Adăugați oregano, sare grosieră, usturoi granulatusturoi, ceapă pudră și 6 linguriunt la amestecul de unt.
Se amestecă până smooth.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).Grill porumb până la carbonizat în pete, întorcându-seadesea, aproximativ 13 minute.
Transferați toplatter de porumb.
Se servește cu unt de miere-ancho.