Porumb La Grătar Cu Jalapeincalro-Unt De Lime
Porumb la grătar cu Jalapeincalro-unt de Lime este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 226 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, porumb de urechi, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb la gratar pe Stiulet cu jalape cu unt de lime-Lime, Porumb La Grătar Cu Unt De Var Jalapeno, și Jalape la grătar-Lime porumb pe știulete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente și formați-le într-un buștean de 6 inci; înfășurați în hârtie de ceară sau folie de plastic și răciți 1 oră.
Frecați porumbul cu ulei de măsline; se presară uniform cu sare și piper.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mare (400 până la 500), rotind des, 15 până la 20 de minute sau până se înmoaie.
Se servește cu unt aromat.
Ketchup dulce-fierbinte: se amestecă împreună 1 cană de ketchup, 3 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de miere, 1 linguriță de coajă de lime rasă și 1 linguriță de condimente de ardei chipotle chile până se omogenizează. Acoperiți și răciți 2 ore. Face 1 1/3 cupe; Prep: 10 min., Rece: 2 ore.