Porumb la grătar cu arțar și Chipotle

Porumb la grătar cu arțar și Chipotle
Porumb la gratar cu arțar și Chipotle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 515 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, sirop de arțar de gradul b, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Porumb la grătar pe știulete cu glazură de arțar-Chipotle, Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe crupe Gouda afumate, și Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe crupe Gouda afumate.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Îndepărtați cojile exterioare de pe porumb fără a le îndepărta efectiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Îndepărtați firele mătăsoase interioare, apoi înfășurați coaja exterioară înapoi în jurul urechii. Înmuiați urechile în apă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Într-o cratiță mică, combinați siropul de arțar, untul, ardeii iute și usturoiul și condimentați cu sare și piper. Se lasă să fiarbă la foc mediu timp de aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se scoate de pe foc și se menține cald.
6
Preîncălziți un grătar la foc mediu. Grătați porumbul, întorcându-se ocazional, până când sâmburii sunt ușor carbonizați, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Ungeți cu untul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArțarUnt De Arțar
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista