Porumb la grătar cu arțar și Chipotle

Porumb la gratar cu arțar și Chipotle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 515 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, sirop de arțar de gradul b, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Porumb la grătar pe știulete cu glazură de arțar-Chipotle, Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe crupe Gouda afumate, și Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe crupe Gouda afumate.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Îndepărtați cojile exterioare de pe porumb fără a le îndepărta efectiv.
Îndepărtați firele mătăsoase interioare, apoi înfășurați coaja exterioară înapoi în jurul urechii. Înmuiați urechile în apă timp de 1 oră.
Într-o cratiță mică, combinați siropul de arțar, untul, ardeii iute și usturoiul și condimentați cu sare și piper. Se lasă să fiarbă la foc mediu timp de aproximativ 8 minute.
Se scoate de pe foc și se menține cald.
Preîncălziți un grătar la foc mediu. Grătați porumbul, întorcându-se ocazional, până când sâmburii sunt ușor carbonizați, aproximativ 20 de minute.
Ungeți cu untul de arțar.