Porumb La Grătar Chili-Lime
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Porumbul la grătar cu Chili-Lime ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 185 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de unt, suc de lămâie, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Porumb La Grătar Chili-Lime, Chili Lime porumb la grătar pe știulete, și Porumb Chili La Grătar.
Instrucțiuni
Îndepărtați cojile exterioare grele din porumb; trageți înapoi cojile interioare.
Îndepărtați și aruncați mătăsurile. Trageți cojile peste porumb. Acoperiți porumbul cu apă; lăsați să stea 1 oră.
Se amestecă împreună 1/2 cană de unt înmuiat, 1 linguriță. coaja de var rasă și 1 linguriță. suc de lămâie.
Scurgeți porumbul și uscați-l.
Porumb la grătar, fără capac la grătar, la foc mediu (300 până la 35
25 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se des.
Scoateți porumbul de pe grătar. Trageți cu grijă cojile înapoi și legați-le cu o coajă rămasă sau șnur de bucătărie.
Se întinde cu cantitatea dorită de amestec de unt.
Presărați porumbul uniform cu cantitatea dorită de pudră de chili.
Notă: se amestecă 1/2 linguriță. praf de chili în amestecul de unt, dacă se dorește.