Porumb La Gratar Cu Jalape Ulei De Lime

Porumb la gratar cu jalape unt de lime-Lime ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 226 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, porumb de urechi, coajă de var și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Porumb La Grătar Cu Unt De Var Jalapeno, Porumb la gratar pe știulete cu jalape ulei de lime, și Porumb La Gratar Cu Jalape Ulei De Lime.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente și formați-le într-un jurnal de 6 inci; înfășurați în hârtie de ceară sau folie de plastic și răciți 1 oră.
Frecați porumbul cu ulei de măsline; presărați uniform cu sare și piper.
Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mare (400 până la 500), întorcându-se des, 15 până la 20 de minute sau până la licitație.
Se servește cu unt aromat.
Ketchup dulce-fierbinte: amestecați împreună 1 cană de ketchup, 3 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de miere, 1 linguriță de coajă de var rasă și 1 linguriță de piper Chipotle chile până se amestecă. Acoperiți și răciți 2 ore. Face 1 1/3 cupe; Prep: 10 min., Chill: 2 ore.