Porumb la cizmar

Porumb la cizmar
Rețeta Porumb la cizmar poate fi făcută în aproximativ 55 de minute . Această rețetă face 16 porții cu 230 de calorii , 11 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, amestec de pâine de porumb/brioșe, haș de vită corned beef și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat sudic. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 35% . Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Corn in the Cobbler , Savory Corn Cobbler și Double Corn-Blueberry Cobbler .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați hașul, sosul de roșii, ardeiul verde, 2 linguri de ceapă, sosul Worcestershire, sare și piper; pus deoparte. Într-un alt castron, combinați amestecul de pâine de porumb, făina, laptele și ouăle până când se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Amestec De Pâine De PorumbAmestec De Pâine De Porumb
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 1 cană de brânză și ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Răspândiți aluatul într-un 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Întindeți amestecul de hașu uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
5
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 35 de minute sau până când stratul de pâine de porumb devine maro auriu și se smulge de pe marginile tăvii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista