Porumb gustos pentru grătar

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, Tasty BBQ Corn on the Cob ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,34 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 231 de calorii, 4 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Mergeți la magazin și luați unt, oregano, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare sunt porumb la grătar pe știulete cu unt de grătar, porumb grătar fără lactate și porumb dulce mesquite pentru grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Într-un castron mediu, amestecați pudra de chili, oregano, praf de ceapă, ardei cayenne, pudra de usturoi, sare și piper. Amestecați untul înmuiat. Aplicați acest amestec pe fiecare spic de porumb și puneți fiecare spic pe o bucată de folie de aluminiu suficient de mare pentru a înveli porumbul. Înfășurați ca un burrito și răsuciți capetele pentru a le închide.
Așezați porumbul înfășurat pe grătarul preîncălzit și gătiți 20 până la 30 de minute, până când se înmoaie când este înțepat cu o furculiță. Întoarceți porumbul ocazional în timpul gătitului.