Porumb Cu Brânză La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul cu brânză la grătar. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 1 și costă 92 cenți pe porție. O porție conține 165 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de chili, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cartofi prăjiți Cajun cu brânză cu Guacamole de porumb la grătar, slănină și ouă prăjite, Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, și Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Trageți înapoi cojile din spicele de porumb proaspăt; îndepărtați și aruncați mătăsurile. Legați cojile împreună cu șnurul de bucătărie pentru a forma un mâner. Se înmoaie în apă sărată rece pentru a acoperi 10 minute; scurgere. Porumb la grătar, acoperit cu capac la grătar, 15 minute sau până se rumenesc, întorcându-se ocazional.
Ungeți porumbul cu unt topit; presărați sare, praf de chili, boia afumată și Cotija rasă sau parmezan.
Se servește cu pene proaspete de var.