Porumb cremă la cuptor cu ardei gras roșu și Jalapenos

Porumb cremă la cuptor cu ardei gras roșu și jalapeno ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 389 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de porumb de urechi, sare și piper kosher, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Caserola proaspătă de porumb cu ardei grași roșii și Jalapenos, Porumb cremă cu Jalapenos, și Porumb cremă cu ardei roșii prăjiți și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. feliați boabele de porumb de la ureche într-un bol mare, adânc, cu un cuțit ascuțit. Întoarceți cuțitul în partea plictisitoare și răzuiți știuletul până la capăt pentru a îndepărta toate bucățile de kernel și laptele cremos.
Adăugați ardeii grași roșii, jalapenos, smântâna grea, 2 lingurițe de sare, o cantitate generoasă de piper și untul și amestecați bine.
Se toarnă într-un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Coaceți până la cald și bule, 45 până la 55 de minute.
Fotografie realizată de Con Poulos