Ciupercile umplute cu porumb cremos și Chorizo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 129 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de pâine, porumb extrasdulce cu miez întreg, capace de ciuperci umplute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ciuperci Umplute Cu Chorizo, Ciuperci umplute cu Chorizo și Jarlsberg, și Ciuperci umplute (hongos Rellenos de Chorizo).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti umplutura, îndepărtați carcasele din chorizo. Gatiti chorizo, ceapa si usturoiul intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu timp de 6 minute sau pana se rumeneste, amestecand pentru a se prabusi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți amestecul de chorizo; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Combinați amestecul de chorizo și porumbul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați crema de brânză și smântâna într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați amestecul de brânză și sare în amestecul de chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sare, Pentru Marginile Paharului
7
Puneți pâinea albă într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile fine măsoară 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Umpleți fiecare capac de ciuperci cu aproximativ 3/4 linguriță pesmet. Umpleți fiecare cu 2 lingurițe amestec de porumb; se acoperă cu pesmetul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
9
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți fiecare ciupercă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când blaturile se rumenesc.