Porumb cremos și ciuperci umplute cu Chorizo
Ciupercile umplute cu porumb cremos și Chorizo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 129 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de pâine, porumb extrasdulce cu miez întreg, capace de ciuperci umplute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ciuperci Umplute Cu Chorizo, Ciuperci umplute cu Chorizo și Jarlsberg, și Ciuperci umplute (hongos Rellenos de Chorizo).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti umplutura, îndepărtați carcasele din chorizo. Gatiti chorizo, ceapa si usturoiul intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu timp de 6 minute sau pana se rumeneste, amestecand pentru a se prabusi.
Scurgeți amestecul de chorizo; se usucă cu prosoape de hârtie.
Combinați amestecul de chorizo și porumbul într-un castron.
Combinați crema de brânză și smântâna într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Adăugați amestecul de brânză și sare în amestecul de chorizo.
Puneți pâinea albă într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile fine măsoară 1 cană.
Umpleți fiecare capac de ciuperci cu aproximativ 3/4 linguriță pesmet. Umpleți fiecare cu 2 lingurițe amestec de porumb; se acoperă cu pesmetul rămas.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți fiecare ciupercă cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când blaturile se rumenesc.