Porumb caramelizat și fasole neagră Huevos Rancheros cu salsa friptă de dovlecei

Porumb caramelizat și fasole neagră Huevos Rancheros cu salsa friptă de dovlecei
Reteta caramelizat de porumb și fasole neagră Huevos Rancheros cu friptură Zucchini Salsa ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 20 minute. Această masă de dimineață are 187 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ouă, porumb și fasole caramelizate, queso fresco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1525 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quesadillas de porumb caramelizat și fasole neagră cu salsa de dovlecei prăjiți, Tacos de porumb caramelizat și fasole neagră cu Salsan de dovlecei prăjiți și cremă Poblano prăjită, și Huevos Rancheros Cu Sos De Fasole Neagră Chipotle Și Salsa De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu-mare, adăugați tortilele, prăjiți ușor pe ambele părți și dați deoparte.Reduceți căldura la mediu și prăjiți ouăle cu partea însorită în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați două tortilla pe fiecare farfurie și acoperiți cu porumbul și fasolea neagră urmate de salsa de dovlecei, ouă, queso fresco și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista