Porumb caramelizat și fasole neagră Huevos Rancheros cu salsa friptă de dovlecei

Reteta caramelizat de porumb și fasole neagră Huevos Rancheros cu friptură Zucchini Salsa ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 20 minute. Această masă de dimineață are 187 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ouă, porumb și fasole caramelizate, queso fresco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1525 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quesadillas de porumb caramelizat și fasole neagră cu salsa de dovlecei prăjiți, Tacos de porumb caramelizat și fasole neagră cu Salsan de dovlecei prăjiți și cremă Poblano prăjită, și Huevos Rancheros Cu Sos De Fasole Neagră Chipotle Și Salsa De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu-mare, adăugați tortilele, prăjiți ușor pe ambele părți și dați deoparte.Reduceți căldura la mediu și prăjiți ouăle cu partea însorită în sus.
Așezați două tortilla pe fiecare farfurie și acoperiți cu porumbul și fasolea neagră urmate de salsa de dovlecei, ouă, queso fresco și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.