Porumb Caramel cu arahide și cireșe uscate

Porumb Caramel cu arahide și cireșe uscate
Caramel porumb cu arahide și cireșe uscate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 303 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți porumb, cireșe, arahide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Placinta Caramel-nuc cu cirese uscate, Porumb Caramel Cu Arahide Sărate, și Porumb Caramel Cu Arahide, Fistic Și Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați zahărul în centrul unei cratițe adânci prevăzute cu un termometru pentru bomboane. Turnați cu grijă apa în jurul pereților tigaiei, încercând să nu stropiți zahăr pe pereți. Nu amestecați; trageți ușor degetul de două ori prin Centrul zahărului, făcând o cruce, pentru a-l umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
La foc mare, aduceți la fierbere completă și gătiți fără a agita până la caramelul auriu, aproximativ 10 până la 15 minute și temperatura ajunge la 320 până la 330 de grade F. Rotiți amestecul ocazional pentru a uniformiza culoarea. Opriți focul și amestecați untul, apoi floricelele, arahidele și cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
3
Se toarnă pe o tigaie silpat sau cu unt și se lasă să se răcească câteva minute, apoi începe să o desparți în ciorchini, lucrând rapid, astfel încât să nu se întărească și să nu te arzi. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Note: eu folosesc Black Diamond Popcorn cu dimensiunea sa Petit kernel "hulless". Pentru a pop porumb în mod corespunzător, așezați sâmburii într-o oală mare cu fund greu și acoperiți-le cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Puneți capacul și gătiți la înălțime până când auziți primul pop. Scoateți-l imediat de pe foc și lăsați-l să stea 1 minut. Apoi, întoarceți-l la foc și terminați popping, agitând tigaia tot timpul. Nu știu de ce este mai bine, dar asta face tatăl meu, iar floricelele lui au fost întotdeauna cele mai bune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista