Porumb Brânză
Porumb Cheesy ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 277 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați slănină, brânză topită, porumb cremă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Fierbinte Brânză Porumb Dip, Porumb brânză pe știulete, și Fierbinte Brânză Porumb Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Într-un vas de caserolă de 9x13 inci combinați slănina, porumbul cremă, porumbul întreg, untul și brânza procesată; se amestecă bine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute; se amestecă.
Coaceți încă 20 de minute sau până când se încălzește și se fixează.