Portocaliu marinat cu var pentru doi

Portocaliu marinat cu var pentru doi
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și FEL PRINCIPAL pescatarian? Portocaliu marinat cu var dur pentru doi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 4,86 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 193 calorii, 28G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, buruieni de mărar, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Portocaliu Marinat Cu Var, Marinat Portocaliu Roughy, și Kebaburi de miel marinate cu portocale și var.

Instrucțiuni

1
Puneți fileurile într-un 11-in. x 2 în. vas de copt. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase; puneți deoparte 4-1/2 lingurițe de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Se toarnă marinada rămasă peste fileuri; întoarceți-vă la strat. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
3
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Transferați fileurile într-o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 4-6 inch. de la căldură timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MarinadaMarinada
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Orange Roughy poate fi asociat cu Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio. Deși diferite fructe de mare pot apela cu siguranță la vinuri diferite, în general un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăze roșii și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau adâncime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Revista