Portocale și zmeură cu miere de lavandă și iaurt
Portocale și zmeură cu miere de lavandă și iaurt este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 292 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de miere, zmeură, iaurt de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Smochine și zmeură cu cremă de miere de lavandă, Iaurt cu miere Semifreddo cu zmeură și fistic, și Portocale cu scorțișoară și iaurt cu miere.
Instrucțiuni
Combinați mierea și florile de lavandă uscate într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic 20 de minute.
Se toarnă amestecul printr-o sită peste un castron mic; aruncați solidele.
Combinați secțiuni portocalii, zmeură, coajă și 1/2 cană de miere de lavandă într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 oră.
Lingură amestec de fructe peste iaurt congelat.
Stropiți cu 1/2 cană de miere de lavandă rămasă.
Garnisiți cu lavandă proaspătă, dacă doriți.