Portocale Spumante
Portocalele spumante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de rodie, suc de lămâie, foarte portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Sangria Spumante Cu Afine & Portocale, Portocale Mari, și Romaine cu portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un zester foarte ascuțit cu 5 găuri, îndepărtați coaja din 6 dintre portocale. Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică, adăugați coajă și fierbeți 30 de secunde.
Se toarnă coaja printr-o strecurătoare într-un castron și se întoarce apa portocalie în cratiță. Clătiți coaja cu apă rece și lăsați-o deoparte.
Adăugați zahăr în apa portocalie și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu (reglați pentru a menține un foc activ) și adăugați bețișoare de scorțișoară, cuișoare, anason stelat și fasole de vanilie. Simmer 10 minute.
Adăugați coaja, scoateți-o de pe foc și lăsați să se răcească 30 de minute.
Între timp, tăiați o felie subțire din fiecare fund portocaliu, astfel încât portocalele să stea în poziție verticală pe tăblița dvs. Cu un cuțit foarte ascuțit, cu lamă netedă, tăiați cojile și miezul alb gros din portocale.
Tăiați portocalele transversal în 1/4-in.- felii groase, îndepărtarea semințelor și aruncarea oricăror capete fibroase.
Scoateți condimentele din sirop (rezervați pentru garnitură, dacă doriți) și adăugați suc de lămâie. Acoperiți fundul unui vas mare de servire din sticlă superficială (13-cu 9-in. este ideal) cu un strat de felii de portocale și se presară pe 1 1/2 până la 2 linguri. de sirop și mai multe semințe de rodie. Repetați stratificarea cu portocale, sirop și semințe de rodie până când se folosesc toate portocalele.
Se toarnă orice sirop rămas peste portocale. Chiar înainte de servire, acoperiți cu prosecco și garnisiți cu condimente întregi rezervate, dacă doriți.