Portobellos Umplute Cu Mozzarella
Mozzarella Portobellos umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 259 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Dacă aveți ulei de măsline, frunze proaspete de busuioc, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Portobellos la grătar umplute cu Mozzarella cu marinată balsamică, Portobellos la grătar umplute cu Mozzarella cu marinată balsamică, și Portobellos la grătar cu Rețetă de salată de Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Aruncați portabelele în oțetul balsamic, 1/4 cană de ulei de măsline, sare gri și piper, după gust. Aranjați ciupercile pe o foaie de copt și prăjiți la cuptor aproximativ 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
În timp ce ciupercile se răcesc, amestecați împreună firimiturile de pâine, parmezanul, ierburile și restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Așezați 1 felie (2 dacă ciupercile sunt mari) de mozzarella în partea cupată a fiecărei ciuperci. Distribuiți amestecul de pâine și plante uniform peste ciuperci și reveniți la cuptor pentru a prăji timp de 5 până la 6 minute sau până când mozzarella este topită și pâinea și planta topping un maro auriu frumos.
Serviți fie fierbinte, fie la temperatura camerei și bucurați-vă.