Portobellos Marinat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Portobellos marinați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 34 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul teriyaki, usturoiul, sucul de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Portobellos Umplute, Portobellos cu Ratatouille, și Portobellos Parmesano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine.
Așezați capacele de ciuperci, branhii, într-un vas puțin adânc.
Se toarnă amestecul teriyaki uniform peste branhii. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Așezați capacele de ciuperci, branhii în jos, pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Tăiați capacele de ciuperci în felii groase de 1/2 inch.
Presărați cu semințe de susan, dacă doriți.