Portobello, orez sălbatic și pipotă
Portobello, orez sălbatic, și pipotă este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 411 calorii, 27G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pipotă de pui, apă, capac de ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, Orez sălbatic umplut cu ciuperci sălbatice, și Urât Biți: Pipotă Din Belșug.
Instrucțiuni
Puneți orezul și apa într-o oală și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți ușor o farfurie medie.
Așezați pipotă într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti 15 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți ceapa, ciuperca, usturoiul și roșiile uscate la soare până se înmoaie.
Se amestecă gizzardele fierte și se gătește până se rumenesc ușor.
Transferați amestecul în vasul de caserolă pregătit și amestecați orezul. Se acoperă cu parmezan.
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până la bule.