Portobello, orez sălbatic și pipotă

Portobello, orez sălbatic și pipotă
Portobello, orez sălbatic, și pipotă este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 411 calorii, 27G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pipotă de pui, apă, capac de ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, Orez sălbatic umplut cu ciuperci sălbatice, și Urât Biți: Pipotă Din Belșug.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul și apa într-o oală și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți ușor o farfurie medie.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați pipotă într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgere, și zaruri.
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți ceapa, ciuperca, usturoiul și roșiile uscate la soare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se amestecă gizzardele fierte și se gătește până se rumenesc ușor.
7
Transferați amestecul în vasul de caserolă pregătit și amestecați orezul. Se acoperă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
8
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista