Portobello, orez sălbatic, și pipotă este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 411 calorii, 27G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pipotă de pui, apă, capac de ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, Orez sălbatic umplut cu ciuperci sălbatice, și Urât Biți: Pipotă Din Belșug.
Instrucțiuni
1
Puneți orezul și apa într-o oală și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți ușor o farfurie medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați pipotă într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgere, și zaruri.
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți ceapa, ciuperca, usturoiul și roșiile uscate la soare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se amestecă gizzardele fierte și se gătește până se rumenesc ușor.
7
Transferați amestecul în vasul de caserolă pregătit și amestecați orezul. Se acoperă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
8
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până la bule.