Porcii suculenți ai lui Bill Wood

Porcii suculenți ai lui Bill Wood
Porcii suculenți ai lui Bill Wood ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 450 calorii. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți friptură de umăr de porc, chifle de hamburger, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Lemn Concediat Picior De Miel, Ureche de lemn și supă de curmale roșii, și Porumbel de lemn prăjit pe pâine prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare până când strălucește și căutați carnea de vită și carnea de porc pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se toarnă apa peste carne, se acoperă și se gătește în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore. Descoperiți cuptorul olandez și îndepărtați și aruncați oasele din friptura de vită. Cu o lingură sau o spatulă, slăbiți bucățile de aromă rumenite din partea inferioară a cuptorului olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Amestecați împreună ketchup-ul, muștarul, sosul Worcestershire, sucul de lămâie și sarea și piperul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă amestecul de ketchup peste carne, se amestecă pentru a se combina cu bucățile de aromă rumenite și se acoperă cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Reduceți căldura cuptorului la 250 grade F (120 grade C) și gătiți încă 2 ore. Se toacă carnea cu 2 furculițe, se îngrămădește fiecare chiflă cu aproximativ 1/3 cană de carne și sos și se ornează cu ceapă și murături după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții15
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista