Porci De Afine
Porcii de afine sunt un vegetarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1831 calorii, 22g de proteine, și 103G de grăsime fiecare. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, untul, făina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Porci Într-O Pătură, Porci într-o pătură, și Porci În Pături pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C.)
Într-un castron mare, combinați făina și sarea.
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă în apă până când amestecul formează o bilă. Împărțiți aluatul în jumătate și formați în bile. Pe suprafața făinoasă, rotiți de la centru la margini într-un cerc de 12 inci. Evitați rularea prea subțire.
Răspândiți aproximativ 2 căni de afine pe fiecare patiserie rulată sau suficient pentru a face un singur strat de afine lăsând o margine de 2 inci.
Se presară scorțișoară, zahăr și felii de unt.
Rulați patiseria ca o ruladă de jeleu, înfășurând capetele în timp ce rulați și așezați-o pe o foaie de prăjituri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până se rumenesc.