Porc Vindaloo
Vindaloo de porc este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 529 calorii. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați fundul de porc, uleiul de arahide, semințele de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până caju ai putea urma acest curs principal cu Mere coapte cu afine și caju ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vindaloo De Porc (Tocană Picantă De Porc Goanese), Porc Vindaloo, și Porc Vindaloo.
Instrucțiuni
Frecați carnea de porc peste tot cu 1 linguriță. sare. Într-o mașină de tocat condimente, măcinați boabe de piper, chimen, cuișoare, scorțișoară, jumătate de ardei iute roșu uscat și boia. Se transformă într-un castron și se amestecă cu 2 linguri. oțet, tamarind, ghimbir, usturoi și 1 lingură. ulei. Frecați toată carnea de porc și răciți peste noapte, acoperită.
Se încălzește 1 lingură. ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Se prăjește ceapa până se rumeneste, 10 minute. Scoateți și puneți deoparte.
Adăugați uleiul rămas și carnea de porc și prăjiți, amestecând des, până se rumenesc ușor peste tot, aproximativ 10 minute.
Întoarceți ceapa în oală împreună cu zahăr brun, roșii, păstăi de cardamom, ardei iute întregi rămași (crăpați-i mai întâi să se despartă), 1/2 linguriță. sare, 1 lingura. oțet și 1 cană de apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, acoperit, 1 1/2 ore sau până când carnea este foarte fragedă. (Dacă tocanita este foarte lichidă după 1 oră, continuați să fierbeți cu capacul oprit.) Condimentați după gust cu sare, oțet și cayenne dacă utilizați. Se acoperă cu caju și coriandru.
* Cumpărați tamarind cu fructe întregi, comprimat într-un bloc, la magazinele alimentare bine aprovizionate și piețele indiene. Pentru utilizare, înmuiați o bucată în apă fierbinte de două ori mai multă până când este moale, apoi împingeți printr-o strecurătoare cu plasă fină.