Porc Kalua într-un aragaz lent
Porcul Kalua într-un aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 12 și costă $1.37 pe portie. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână aromă de fum lichid, friptură de porc, sare de mare Hawaiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Aragaz Lent Kalua Pig, Carne De Porc Kalua Cu Aragaz Lent, și Sandvișuri De Porc Kalua Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Pierce carne de porc peste tot cu o furculiță de sculptură. Frecați sarea, apoi fumul lichid peste carne.
Puneți friptura într-un aragaz lent.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 16 până la 20 de ore, rotind o dată în timpul gătitului.
Scoateți carnea din aragazul lent și tăiați, adăugând picături după cum este necesar pentru a umezi.